söndag 2 november 2014

5 saker jag tänkt på idag

Dag 2, i Onekligens En bloggrubrik för varje dag i november, bjuder här på följande:

Jag har tänkt på att de där ögonlocken hänger sig allt längre, och längre ner... För att inte tala om det nuvarande djupet på bekymmersrynkan!

Jag har tänkt på att min moster har så mycket fin keramik, och känt lust att ta tag i det där med leran, igen.

Jag har tänkt på att jag inte är riktigt klok, som instagrammar direkt då vi haft en älg på motorhuven vår. (Först googlade jag dock vilket nummer man ska ringa vid viltolycka!)

Jag har tänkt på att vi hade tur, riktig tur, då vi klarade oss undan med plåtskador.

Jag har tänkt på att vår lille säkerhetsminister fick ytterligare vatten på sin kvarn, och vad det kan komma att få för konsekvenser, då han inte gick ur bilen under hela söndagsmiddagen (Älgstek!) hos morbror och moster, av den anledningen att han "känner på sig att det ska sluta med katastrof"... Sist, som det begav sig, då slog blixten ner på Gröna Lund!

6 kommentarer:

 1. Kan han förutse saker tro? Tur att det gick bra som sagt! Kramar till er alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv tror han sig om att ha samma superkraft som Spiderman, men... Han har nyligen trott sig om att ha haft Ebola, då han blödde näsblod och hade feber, och har en särskild teori om varför vita hundar skulle vara farligare för människan än svarta, så... Han är nog bara ett alldeles vanligt, om än särdeles känsligt, barn! ;)

   Tack! :)

   Radera
 2. Och ett alldeles ljuvligt barn!

  SvaraRadera
 3. Bekymmersrynkan ingår det inte liksom i den sk lärarlooken? Alt mamma-oroa-sig-looken?! Folk utan barn är mer släta i pannan eller så har de botox;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. *skrattar* Så sant, så sant! ;)

   Radera