söndag 9 mars 2014

Bakom mina solglasögon

Här, i svängen av världen där som vi bor, har vi i helgen haft åtta varmgrader och kraftig blåst. Det har dock inte hindrat oss från att njuta av ljuset och solen, om än i mycket små, och korta stunder utomhus.

Någon har varit på simskolan, och hans föräldrar bör göra sig redo för en femte säsong i nybörjargruppen, med tidiga lördagar, då han uppenbarligen inte har för avsikt att någonsin lämna den där särskilt uppvärmda övningsbassängen, vilket faktiskt är nödvändigt för att komma sig vidare. Någon annan tycker att fel låt vann, att det blev alldeles bort i tok, i Mellon. En tredje har varit på båtmässa. 

Själv har jag funderat mycket på det där med stil, och konstaterat att det mesta av innehållet i mina mycket välfyllda garderober, alls inte gör sig tillsammans med de löparskor som jag nu tvingas bära på jobbet. Ska det även behöva bli inköp av trikåkjolar och leggings, mitt totala förfall?

8 kommentarer:

 1. Jeans och jeanskjol borde passa till skorna och inte behövs leggnings. Eller bestäm att skorna passar till allt att du är en trendsetter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De modeller av jeans som jag har, och min endaste jeanskjol, de gör sig tyvärr inte till dessa, mins skor, av löparmodell!

   Idag hasade jag mig runt i ett par UGG:s... Något måste absolut göras!

   Radera
 2. Hahaha ..., tack du Kattis, här kom morgonens första gapskratt!

  SvaraRadera
 3. Hellre löparskor till ALLT än leggings och trikåer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte längre så säker på det... Tyvärr!

   Radera
 4. Till leggings och trikåkjol ska man ha sjukvårdssandaler om man vill uppnå totalt stilförfall.

  Jag slår mig gärna ihop med dig i jakten på de perfekta skorna. Jag har visserligen inte problem med lederna, men jag går minst fem, ofta fler, kilometer på asfalt varje dag och drömmer om skor som är lika bekväma och stötdämpande som löpardito men som är snygga nog att ha till kjol. De flesta så kallade ortopediska snyggskor har alldeles för mjuka och tunna sulor för att man ska kunna gå långa sträckor på hårt underlag.

  Vore det en film skulle vi nu vara på väg att lansera vårt eget märke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du befinner dig ju på plats, och kan språket, där finfina skor faktiskt tillverkas, så... Vem vet, kanske blir det ett lyckligt filmslut, långt från bullriga doktorander och hormonstinna högstadieungdomar, för oss två? ;)

   Radera