måndag 21 juli 2014

Jag trivs alldeles utomordentligt väl i mitt eget sällskap!

Jag går på upptäcktsfärder utan kamera, är på marknader utan att handla, och har i värmen även klättrat i berg. (Simningen går det trögare med, då genomsnittsåldern här på hotellet plötsligt sänktes med ungefär fyrtio år, och de unga par som anlände i huvudsak använder bästa poolen som en scen för att visa upp sin stora kärlek, för alla andra, men jag har yogat, för första gången på evigheter, två pass, och fått en träningsverk utan dess like, hunnit tänkt att jag ska ta tag i det där igen, med träning för kropp och själ.) Jag läser mycket, badar i havet, lyssnar på poddar, sover daglig middag, i timmar, solar min slitna lekamen, smörjet maniskt in mig med solskyddsfaktor av riktigt hög kaliber, doppar mig, äter gott, tar mig ett glas vin på balkongen, lyssnar på sommar, stickar mig några varv, ringer hem till de mina, som väntar och längtar. Jag har det bara fint!

5 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart! Så roligt för dig!

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar semester, den kommer du att leva på länge/ marie

  SvaraRadera
 3. Å vad det lockar mig att åka själv så. Men känner mig lite feg, vet inte varför. Finns det några knepiga situationer som ensamresenär, något att se upp med, goda råd? Vore kul om du ville berätta när du kommit hem.
  Njut!
  /biggan

  SvaraRadera
 4. Alla mammors våta dröm, egen tid! Låter ljuvligt! Jag har rest i Turkiet sen 1990 både ensam och med vänner och folk är väldigt vänliga, maten fantastiskt.

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte först att det lät lite trist att åka ensam, men det där låter mest alldeles underbart!

  SvaraRadera