tisdag 21 februari 2012

En kväll på stan

Eftergiften var att han först skulle få åka färdtjänsten hem från fritids. Det gick dock inte bara, eller alldeles enkelt, att få honom att direkt vända åter in mot stan. (Tiden då han gick att bunta ihop under armen är sedan länge förbi!)

Väl på plats resonerade vi länge kring huruvida man får fotografera snygga tjejer på gatan precis som man vill, eller inte, och till hans försvar ska sägas att de allra flesta poserade eller gjorde sig lite extra till för hans skull, men det är ändå inte så som man gör. Det är inte artigt!

Förmodligen har han sett det på film, men han drog gentilt ut min stol innan det att han satte sig själv. Kina på hans önskemeny och väl valda restaurang, och vi försökte oss på konsten att äta med pinnar. Han höll ett stående tal mitt i varmrätten, och skålade friskt både till höger och vänster, vilket ledde till att vi bjöds av huset på desserten.

4 kommentarer:

  1. oj shit jag som tycker det kan vara krångligt och kräva mycket diskussioner med tonåringar utan extra kromosom.

    SvaraRadera
  2. Gustav är helt klart en gentleman, - han vet hur han ska få någon att känna sig speciell (oavsett människor eller djur) ;-)

    //Vi på Esbjörnsgatan

    SvaraRadera
  3. Ja, det är inte var dag som någon drar ut stolen för en, jag tycker att det är charmigt. Det låter som om ni hade en trevlig kväll.

    SvaraRadera