fredag 5 oktober 2012

Fredagsfint

Det är fredag och jag har fått blod av någon annan för att få må lite bättre, och så har jag fyndat finfina kläder längst inne i min egen garderob. Någon annan har lagat middagsmaten, och barnen är på toppenhumör. Nu väntar soffhörnet mitt, vin och en stickning. Det är fint att vara jag idag!

5 kommentarer:

  1. Så fint att läsa att du får en riktigt mysig fredagskväll! Tycker så mycket om att läsa dina tänkvärda vardagsbetraktelser!! Får oftast ett leende på läpparna och alltid en varm känsla i hjärtat!! Ha en fortsatt fin helg!!
    Hälsningar från Skånetösen!

    SvaraRadera
  2. Sån tur att det finns blodgivare! När Eva från Tyresö var här, satt hon och viftade med blodgivarstrumpor ., ja, det var nån slags ersättning för lämnat blod ,-)

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att läsa detta mjuka fina, jag är så övertygad om att du är värd det.
    Samtidigt blir jag övertygad om att jag gör rätt när jag lämnar blod trots en hysterisk sprutskräck. Nu känns det värt det på riktigt.

    SvaraRadera
  4. VILL verkligen lämna blod som andra är mer behövande av! Har bra värden men mina ådror i armen vill inte vara med! Senast fick de ut 0,5 deciliter, därefter "stängde" ådrorna av och det kom inte ut en droppe till...

    SvaraRadera