fredag 12 december 2014

...och imorgon vankas det här en pyjamasdag!

Betygen är nu satta, i princip alla julklappar inhandlade, av mig, och imorgon har jag för avsikt att göra just ingenting.

Jag är minst sagt genomförkyld, dock utan feber, har hostat, illa, i veckorna tio, är som ett med mycket envisa virus, kommer eventuellt att få mail, från missnöjda föräldrar, gällande några av de där satta betygen, för mig att besvara, och har näthandel kvar att idka, en matta och bordstabletter, till numera utflyttad son, någon slags av maskin till nybliven treåring, men... 

Det blir här jul, oavsett!

8 kommentarer:

 1. Skönt när alla betygen är satta. Pyjamas på är det bästa. Hoppas att julvilan kurerar dig/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något så vanvettigt befriande! Samtidigt går dock luften ur en, och man har kvar allt det där som stått på paus, och lite till att göra...

   Radera
 2. Någon slags maskin -det lät avancerat. Näthandel är i alla fall hemskt praktiskt. Jag var på det stora köpcentret förra helgen. Med barnvagn. Det kommer inte att hända igen någon mer helg före jul.
  Bara en vecka kvar till jullov!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi pratar "Stora maskiner"! :) Gissar att även ni lär få er dos av dessa, vad tiden lider...

   En vecka. Vilket idag känns som en evighet!

   Radera
 3. Ja, det är som en sjukstuga bland bloggvännerna.
  Och pv är fortfarande utan röst och hostar.
  Nåja.
  Din helg låter som en skön sådan.
  Själv ska jag arbeta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min läkare sa att vi var ovanligt många, som släpade på envisa virus, så... Hoppas nu på bakterier, vilka man kan mota!

   Radera
 4. Men, hosta i tio veckor... Vad händer med världen? Finns det verkligen igen bot för dig? Jag hoppas innerligt att jullovet och tomten kommer med lindring!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppenbarligen ingen bot! Ett väldans envist virus, förmodligen i kombination med flera... Jullov och Tomten känns gott, oavsett! :)

   Radera