fredag 10 juli 2015

Tio grader i juli

Det är tio grader utomhus. Tio... Tio! 

Jag förgås.

6 kommentarer:

 1. Kattis, jag l o v a r att nöstan fyrtio plus som vi faktiskt lidit av i nöstan två veckor inte är roligare. Man kan faktiskt inte vistas ute och allt går ut på att bara skydda sig mot sol, hetta och uttorkning. Så lagom ör förstås alltid bäst även om jag förstår att det är konstigt och kallt i Sverige också. Gläd dig åt att ni precis hann hem från Paris innan hettan satte in där också!

  SvaraRadera
 2. Här är det nitton. Ja, det är väl som att strö salt i såren, men det är faktiskt alldeles perfekt! Men (nu kommer ännu mera salt och aningen med floskler också) trösta dig med att du har några veckor till av inarbetad tid, kanske kommer sommaren tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Kom över till framsidan!

  SvaraRadera
 4. Åtta grader visade termometern på här i går morse. Jag har det mycket hellre kallt än för varmt och tycker att hettan hos Monet låter fruktansvärd.
  Vi satsade på en riktigt innemysardag igår, med kakbak och syltkok och lite tid framför symaskinen. Idag är det redan tretton grader och ska bestämt bli varmare framåt eftermiddagen :)

  SvaraRadera
 5. Det är fruktansvärt att det är så kallt. Hos oss är det - n å g o t - varmare. ;-) Men om en vecka åker jag till Sverige och gissar att jag får tända i vedspisen för att få upp värmen. Eller går det att packa ner lite värme och ta med tro?

  SvaraRadera