måndag 10 juni 2013

Vilken tur!

Vilken tur, för honom, att boken gick att låna om på biblioteket, att ingen annan stod i kö, på just den!

Vi andra, som tvingas läsa precis allt, om alla karaktärerna, som inte intresserar oss det minsta, vi hade ju nämligen bara hunnit med det att traggla oss igenom dryga 173 sidor, av ungefär samma lika. 

"Annorlunda handtag: Obi-Wan har ett annat lasersvärd i setet Pirate Tank (set 7653). Där är handtaget ljust blågrått istället för silverfärgat."

"Republik Attack Gunship: Obi-Wan Kenobi tar itu med sin bittra fiende Asajj Ventress i det här setet, som var det första med en Clone Wars-version av Obi-Wan-minifiguren. Jedin Pro Kloon erbjuder förstärkning."

"Den här mörkt orangefärgade hårdelen med sidbena är unik för Obi-Wans Clone Wars-minifigurer."

...och det fortsätter så i all oändlighet, med om möjligt ännu tristare faktarutor på var sida! Hugade spekulanter, på det att bli släktens populäraste, i hans ögon, då på hans kommande sjuårsdag i augusti, de kan hitta eländet på Bokus! De ska då också ha det klart för sig, att högläsning ingår.

5 kommentarer:

  1. Har ni inte fått sommarlån på boken? Det fick jag till min stora glädje när jag lånade om två böcker - får behålla dem till 8/8!!!

    SvaraRadera
  2. Stort gapskratt här för mig själv! Det är väl en evig tur att man inte tillhör den närmaste släkten ,-)

    SvaraRadera
  3. Vårt barnbarn hade födelsedagskalas i söndags då han fyllde 8 år. Hela kalaset hade Star Wars tema.......Darth Vader tårta osv och toppen var att föräldrarna hade hyrt en Stormtrooper som lekkompis till barnen.

    elisabet

    SvaraRadera
  4. Måste ju var utmärkt för den sk "insattsstyrkan", hon verkar ju stå ut med allt. Frågan är väl vem som då måste flytta... ;-)

    SvaraRadera
  5. Anni:
    Den här gången fick vi sommarlån! (Dock inte till hans föräldrars stora glädje...)
    Elisabet:
    Gilla läget, det är ett bra motto, för närmast sörjande!
    elisabet
    Låter som sjunde himlen, i hans öron!
    Anonym:
    En mycket bra fråga! ;)

    SvaraRadera