lördag 20 juli 2013

Goda vänner och envisa ungar

När bara skalen av musslorna, och disken, finns kvar, efterrätten är uppäten sedan länge, då tar vi oss ett glas vin, till, och bara pratar och pratar.

Sexåringen tillbringade dryga sex timmar inlåst på toaletten, och stängde sedan omedelbums in sig i vårt sovrum. Kommer vi inte ihåg, att hundar faktiskt är släkt med vargen? (För övrigt så pratar han inte med människor som han inte anser sig känna personligen, och det kan lika gärna vara en av hans fritidspedagoger som våra nuvarande grannar, människor som han möter i princip dagligen. Den där blygheten, och envisheten, den gör mig alldeles matt!)

5 kommentarer:

 1. Bry dig inte! Barn precis som vi vuxna har våra egenheter ibland,som förändras med tiden.En 6-åring är fortfarande en ganska fri liten människa.Tack och lov!

  SvaraRadera
 2. Tack Kattis & P för en återigen underbar vistelse i Asklunda! Som jag sa till er båda är ert hem ett suveränt "hotell" ;). Känner mig oerhört välkommen och omhändertagen (om vi undantar yngsta sonens inställning *s*). Viktor är en ytterst charmig kille som har sina egna ideér och jag är övertygad om att det tar honom långt i livet!

  //Anne

  SvaraRadera
 3. Oj.

  Jag undrar hur min doktorand var som sexåring. Han är trettio år äldre närmast istadig ibland.

  SvaraRadera
 4. Anne:
  Du är varmt välkommen tillbaka. Det är vi som ska tacka!
  annannan:
  Jag kan föreställa mig! ;)

  SvaraRadera