söndag 28 juli 2013

Hon rör på sig!

Andra dagen idag, med intervaller, av gå, lufsa, spring, och jag tror minsann att vi kommer att bli goda vänner det där löpbandet och jag.

Nu behöver jag bara investera i lite lämpliga träningskläder. Min enda sportbh har över tjugo år på nacken, var redan då lagad med säkerhetsnålar, och mina löpartajts lyckas jag bara med nöd och näppe att fortfarande klämma mig i.

4 kommentarer:

  1. snygga, funktionella träningskläder är aldrig fel.
    Jag hade också samma kläder i många år... men det berodde ju delvis på att jag aldrig använde dem.
    Men nu har jag snygga och funktionella kläder och det är roligt att träna :-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha ..., tack för morgonens första gapskratt Linda ,-)

    Eller småleende.

    Jag minns också min äldsta dotters debut i stafettvasan för några år sedan. När hon väl gick i mål, utbrast hon "nästa gång ska jag ha snyggare kläder!"

    Vi bara loooog.

    SvaraRadera
  3. Löpband. En idé. Vi har kommit överens, maken och jag, om att det behövs någon form av manick för att han ska röra sig utöver den dagliga promenaden hem från jobbet. Valet står mellan löpband och cykel. Jag har väl lutat åt cykel fast jag egentligen tycker bättre om att springa (jag tänkte att jag också kunde använda manicken en aning). Tänker väl att ett löpband tar så stor plats.

    Men du gillar ditt, alltså?

    Och man ska ha kläder man känner sig snygg i! Man behöver ju inte ha fyra ombyten, men de man använder ska man trivas i.

    SvaraRadera
  4. Linda:
    Här har de varit garderobvärmare länge, i cirka tjugo åt... Nu har jag införskaffat nytt och funktionellt!
    Elisabet:
    :)
    annannan:
    Jag trodde det inte, har aldrig gillat att springa för springandets skull, men efter tre dagars nyttjande snudd på älskar jag det! Kör på förinställda program med intervaller (Som jag hatade på den tiden som det begav sig!) och då händer det något hela tiden, samtidigt som man bara matar på. Det är en enkel modell. Stor plats tar det inte, går lätt att fälla ihop och ställa i princip bakom en dörr. Låter inte så värst mycket heller, vilket är viktigt här hemma.

    SvaraRadera