måndag 27 januari 2014

Förintelsens minnesdag

Jag är idag extra tacksam, med tanke på hur det nu ser ut i Europa, i Sverige och övriga världen, att Mietek Grocher orkar med det att berätta, och vittna, för våra ungdomar, bland alla dessa, just mina mentorselever och deras alla skolkamrater.

Om detta må vi alla berätta, ständigt bekämpa intolerans, främlingsfientlighet, och rasism!

6 kommentarer:

 1. Exakt!

  Instämmer till ungefär 132 % + lite till!

  Jupp!

  SvaraRadera
 2. Ja, Mietek Grocher är en fantastisk människa, såg honom föreläsa för nåt år sen! :)

  Sv: Jadå, jag tycker PS Touch är ett bra program. :) Använder det dock inte överdrivet mycket heller. Men jag har använt det tillräckligt mycket nu, så jag börjar lära mig det. :) Är ingen stor redigerare överhuvudtaget jag heller förresten, redigerar inte mycket på datorn heller just nu. Men jag är glad att jag har PS även på datorn, för ibland tycker jag det är kul att sitta och pyssla! :) Håller med en bild just i detta nu faktiskt! Men jo, det hör allt till ovanligheterna. Redigerar nog oftare bilderna på plattan trots allt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastisk är ordet!

   Jag måste sätta mig i PS Touch, jag bara måste...

   Radera
 3. Just så är det! Om det är något jag är glad för, när det gäller mig själv, så är det att jag i början av 90-talet övertalade en man som suttit i koncentrationsläger att komma till Malå och berätta för skolungdomarna. En kväll med offentligt möte blev det också. Aulan var sprängfylld! Mannen hette eller heter kanske Zioma Zubecky eller nåt sånt ., och ååå, så viktigt det är med såna vittnesmål!

  SvaraRadera