lördag 11 januari 2014

Väderkänning och väderkärring

Någon är glad att vinteroverallen nu kommer till användning, leker hemma hos en liten kamrat, då någon annan vägrar att gå ut. En tredje köper ved, björkved, och förhoppningsvis också stora förpackningar med ljus.

Själv plockar jag bort julen, på riktigt dåligt humör, knaprandes antiinflammatoriska. Stora, och snabba, ändringar i temperatur, gör nämligen mina trilskande leder allt annat än gott! 

10 kommentarer:

  1. Ja det kanske är det...? Väderkänning? Jag är seg värre idag, ont i höfterna och småhängig.. Är det inte vädret så är det väl inför nattjobbseg.

    För min mormor var det alltid vädret det berodde på om något hände eller hur hon mådde. Så vi bestämmer väl att det är så!

    Ha det då bra det går i vintervädret!

    SvaraRadera
  2. Usch för bråkiga leder!
    Här finns en hund och en matte som är mycket glada över att snön äntligen kommit... och en husse som på sin höjd kan medge att det blir lite ljusare :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är jag och hussen inne på samma spår!

      Radera
  3. Usch nä, snön hade jag kunnat vara utan. Och fy tusan som jag frusit idag! Blä!

    Hemskt att du ska behöva ha så ont. :-(

    Jag vinkade till dig när jag åkte till jobbet imorse. ;)
    Åker via Hidingebro.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fortsätter du bara förbi Hidingebroinfarten, och svänger nästa vänster, då kommer du till svängen av världen där som jag bor. Välkommen!

      Radera
  4. Instämmer i snömotståndarna. Här i Skåne har det regnat hela dagen, men jag tar hellre det än det kalla, slabbiga som kallas snö.... Vilken dag som!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måtte den slippa att behöva skottas bort!

      Radera
  5. Jag gillar ju att det blivit riktig vinter men mina leder gillar inte heller väderomslag. Nästa omslag kan bli till vår tycker jag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara om temperaturen då, gradvis, sakta, kryper uppåt!
      //Hon, den inflammerade

      Radera