måndag 26 maj 2014

Tillsammans kan man göra skillnad!

Så snart som den här genomtrötta mamman och bildlärartanten på högstadiet, boendes och arbetandes i kommuner där SD växt sig till och med större än riksgenomsnittet, pussat sina pojkar i pannan, sagt god natt och sov sött, då ska hon göra precis så som dessa, och engagera sig här.

3 kommentarer:

 1. Jag har tittat mig omkring i omgivningarna och häpnar över hur olika det ser ut ..., i vissa områden, t.ex. Ullared, är det rent bedrövligt! Vad värre är; jag tror att det blir än högre siffror i september.

  SvaraRadera
 2. Just därför som man måste få folk att vakna nu! Se Sverige 3.0

  SvaraRadera
 3. Ja det är nu dags att vi "vanliga" tar aktiv ställning och gemrnsamt "slår tillbaka", inte mrd knytnävar och sparkar men i samtal med de vi har runt just oss. Jag hade ett samtal i söndags med en vän som trodde på fullt allvar att vi inte har rasism och nazister i vårt samhälle och då är människan runt 35. Jag vet att jag i alla fall fick hen att googla och tänka till. Jag har bestämt mig för att ta "de små striderna" och hoppas sprida info och tankeställare här där just jag finns. Det kanske inte gör så stor skillnad men om vi blir många så kommer det att spela roll.
  #inteimittnamn

  SvaraRadera