lördag 31 maj 2014

Sockutmaningen

Jag är ju med i Dödergöks sockutmaning, och har tänkt mig att hinna sticka ett par sockor i månaden, till den redan mer än överfulla strumplådan. Jag ser det som ren meditation. Det håller mig från galenskapen! Hittills har det bara gått fint, och jag har redovisat mina alster här.

Nu stickar jag från tån, vilket jag aldrig har gjort tidigare, på en rundsticka, vilket jag tidigare heller aldrig har gjort, i mening att så småningom få till ett par Skew. Det är dessa eller psykakuten lagom till midsommar, så sant som det är skrivet!

7 kommentarer:

 1. Snygga sockar! Lycka till! Men att försöka sticka dem skulle nog föra mig till det där stället..... ellem

  SvaraRadera
 2. Socktickning är absolut terapi!! Förstår att du har det jobbigt.. KRAM <3

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna att du får till sockarna!

  SvaraRadera
 4. Sticka på du...det är bättre än psykakuten! Handarbete har räddat mig från följande:
  1. Idiotisk F:D make
  2. Elaka elever (och rektorer..)
  3. Allvarligt spritmissbruk!
  OM jag någon gång tycker att garnkontot blir högt så tittar jag på ovanstående lista ...och så betalar jag;)
  Kramar till dig och hoppas verkligen ni alla kommer ut på andra sidan flytten utan för många brutna fjädrar. Din blogg är dagens höjdpunkt- underfundiga kommentarer, privat utan att vara personligt...precis så som jag vill att en blogg ska vara! TACK!

  SvaraRadera
 5. Håller med tidigare. Stickningen hjälper f-n så mycket mer! Jag fick åka hem med en klapp på axeln och ett "det här ordnar sig ska du se". Det gjorde det förvisso, men inte tack vare den inrättningen. :)
  Hjälper det inte att sticka så har jag ett råd till, den sista utvägen, k ö p M e r g a r n!!!

  SvaraRadera
 6. Stickningen är lite som psykofarmaka, man håller fokus, andas lugnare och blir snällare ( iaf jag) men det måste vara lyxigt garn med vackra färger...Hoppas allt faller på plats.

  SvaraRadera
 7. Stickning har räddat mig i tunga stunder i livet, så sticka på du ! Skew är dessutom ett riktigt roligt mönster, man bara stickar och undrar vad det skall bli och hälen är helt magisk, och så har man plötsligt en halv socka ! Jag har stickat 5 par nu......

  SvaraRadera