onsdag 30 oktober 2013

Men ändå inte ledigt

Pojkarna har hittills firat höstlov på sina respektive fritids. Imorgon är vi alla lediga. (Eller inte?) Någon ska då följa med någon annan på utvecklingssamtal. En tredje har inte för avsikt att delta på ett sådant spektakel, tänker därför då vara hos sin mormor, på annan ort, och förväntar sig efter det att få håret sitt klippt. Den fjärde ska invänta sotaren, som här kräver skylift, vilken behöver hyras, transporteras hit och bort av tung bil med drag, och någon sådan äger ju inte vi personligen.

För övrigt ska jag denna ledighet skriva omdömen, som nu inte heter omdömen utan rättssäker dokumentation, och oavsett vilket tar mycket av min tid.

6 kommentarer:

  1. Ja, inte kan vi lärare väl få slippa detta administrerande som sällan leder någonstans alls?! Då är det praktiskt att byta namn på den med jämna mellanrum så att ingen längre vet vad den gör. ;)

    SvaraRadera
  2. Trött blir jag efter timmar av pedagogisk kartläggning, som helt säkert inte heller leder till det vi önskar.

    SvaraRadera
  3. Linda:
    Mycket praktiskt, och minst sagt förvirrande! ;)
    Lena:
    Även här har det ägnats timmar, till och med arbetsdagar, åt pedagogiska kartläggningar... Tack och lov, befinner jag mig nu på en arbetsplats, där de faktiskt leder till något, och det hittills något bra! (Nu vankas dock sparkrav, på åtskilliga miljoner, så...)

    SvaraRadera
  4. Vilket fantastiskt collage...!
    Gillar verkligen bilden ;-)

    SvaraRadera
  5. Instämmer med föregående talare! Underbar bild!

    SvaraRadera
  6. gunnar i vaplan och Elisabet:
    Den har en given plats, i lådan för hans bästa verk! :)

    SvaraRadera