fredag 19 september 2014

På måndag tar jag nya tag!

Jag började dagen med motionssimning innan jobbet, och tyckte själv att jag var en fantastisk person, som faktiskt gjorde det.

Efter det hade jag en minst sagt dålig it-dag, där allt bara trasslade. (Ni vet det där med hård- och mjukvaror som inte är kompatibla, i det paket som man nu erbjuds, på sin arbetsplats, seg dator, segt nät, trasig iPadsladd, den som man varit så vänlig att låna ut, till någon annan, sedan total avsaknad av tillgängliga nätverk, ingen behörighet att göra det som man då behöver göra, en projektor med trasig lampa, utskriftsproblem!)

Beklagade min situation, för en elev i behov av särskilt stöd, och frågade om jag såg sur ut, då sådant faktiskt gör mig sur, och fick, efter noggrant studerande av mitt ansikte till svar, att jag bara såg gammal ut, då jag uppenbarligen har mycket rynkor i pannan, hängande ögonlock och riktigt många kråksparkar...

På måndag tar jag nya tag! ...och i helgen inhandlas rynkkräm...

2 kommentarer:

  1. Hög igenkänningsfaktor på att jag blir galen när teknikgrejer inte funkar, det känns så otroligt oproffsigt och stjäl mycket tid. Ganska rolig elev inte nådig med sitt omdöme! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hen är tämligen bokstavlig, så... Jag fick mig i alla fall ett gott skratt i eländet!

      Radera