söndag 25 januari 2015

Hittills ett enda stort mörker

I höstas började jag av hälsoskäl att ta tag i det där med vardagsmotionen, igen, efter tjugo år som sönderstressad soffpotatis. Segdragna virusinfektioner som tog sin början i oktober, evighetslånga, som visade sig vara Mycoplasma, satte dock sedan tvärstopp för det hela.

Målet är att till sommaren, röra på mig minst trettio minuter, utöver, fem gånger i veckan. (Det är sannerligen ingen elitsatsning som jag ägnar mig åt!) Idag lufsade jag en halvtimme på löpbandet. Imorgon har jag för avsikt att gå på vattengymnastik.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin vinterbild. Tack för tänkvärda och trevliga texter!
  Hälsningar Agneta Bosson.

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag ju inte våldsamt svettig av att gå på ganska långa promenader med hundarna, men om man tar på sig mycket kläder så ,-))

  Jag önskar ibland att vi hade en simhall lite närmare än fem mil t.o.r.

  SvaraRadera
 3. Lycka till! förresten. Det var ju det jag skulle säga.

  SvaraRadera
 4. Jag har absolut inte någonting att skylla på och är faktiskt den enda i föräldragruppen som inte går på någon mammaträning... Någon gång i framtiden... tänker jag ibland.
  Jag hejar på dig så länge ;)

  SvaraRadera
 5. Mycoplasma har jag provat... :( Lycka till med att börja aktivera dig! ellem

  SvaraRadera
 6. Jag ligger passiv på kökssoffan efter jobbet. Omotiverad. Stressad av jobbet. Borde verkligen ta tag i detta...Saknar en träningskamrat, det skulle nog kunna få igång mig tror jag.

  SvaraRadera