onsdag 21 januari 2015

Jag sjunger matkassens lov!

Vi är här rätt petiga när det kommer till mat (Läs: mycket kräsna) tvekade och tvivlade länge, innan det att vi testade det där med av någon annan färdigplockad matkasse för arbetsveckan. Vi vill äta god och vällagad mat, av riktigt bra råvaror, och är ganska så duktiga på att själva få till det!

Nu har vi haft Citygross klassiska matkasse ett halvt år. (Vi är icke sponsrade, tyvärr, som någon anonym här trodde då jag hyllade Arlas mjukglass!) Nyttjar den som så, att om vi inte är överrens med smakerna i det av dem tänkta receptet, ungefär någon gång i veckan, då svänger vi ihop något som är bättre av huvudingredienserna. 

Det är befriande att komma hem efter en lång arbetsdag, läsa innantill och bara slå på autopiloten, laga och servera, istället för det att öppna kylskåpet och fundera på vad man då ska hitta på. Vi äter mer varierat, har sänkt våra matkostnader, rejält, minskat spillet, och har nu även alltid finfina lunchlådor. Befriande!

6 kommentarer:

 1. Vilken slags kasse? Vi hade Linas men den av ganska ojämn...

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Det inte bara låter, det är ju perfekt!

   Radera
 3. Också funderat. Kanske testa varann vecka när vi är fler i hushållet. Nu finns ku inte City Gross i vår stad men andra alternativ finns ju.

  Sen det där med matlådor :.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl värt att pröva! (Har dock vänner och kollegor som dissar såväl Coop:s som ICA:s...)

   Radera