måndag 14 januari 2013

Sockerråttan

Gällande gnagaren i mellanväggen, så lär vi erfara om några dagar huruvida den dött däremellan eller har tagit sig ut. Det brukar som kännas på doften.

Det minskade intaget av sötsaker, som infördes här efter trettonhelgen, det varade nu inte så särskilt länge. Någon tyckte nämligen att glass med chokladsås var en lämplig efterrätt just idag, till hushållets alla killar. Denne någon var definitivt inte jag!

4 kommentarer:

  1. Usch för gnagare. I huset på landet hade vi ju besök när vi var där och nu gissar jag att de bygger bo överallt och jag får försöka få bort dem när jag kommer hem igen om ett tag.

    SvaraRadera
  2. ja, sockerintaget... det är ett gissel. Om jag bara kunde vara konsekvent själv till att börja med!!
    kläderna är såå snäva efter jul...
    annars så ska vi till sthlm i helgen, konsert och nationalmuseum, fotografiska... vänner + god mat!!! Efter 15 år med resor på egen hand ska vi nu en helg för oss själva!! (vi äter vitpeppar mot vintekräk som härjar). håller tummarna att vi slipper det så vi får åka iväg. ha det bra /Ellinor

    SvaraRadera
  3. Medea:
    Det är vedervärdigt. *ryser* Sedan det att vi tog bort klätterrosorna vid ytterdörren, med tillhörande Hasselmusbo, har vi varit förskonade inomhus. Mellanväggarna kommer vi dock inte åt!

    SvaraRadera
  4. Ellinor:
    Som jag hoppas, att ni får komma er iväg!

    SvaraRadera