onsdag 18 juni 2014

Om bara Telia skötte sitt!

Om bara Telia kunde sköta sitt, skulle den här flytten till hans särskilda boende gå bra så mycket enklare, för oss alla berörda.

Bredbandet via fiber har ännu inte hoppat igång, trots deras fagra löften om att det så säkert skulle, och det mobila bredbandet som vi via supporten fick hämta ut i en av deras butiker, det har nu uppenbarligen gjort sitt, säger att surftiden är slut.

Fuck Telia! Ni gör honom såväl ledsen, orolig som förtvivlad.

9 kommentarer:

 1. Jag tycker att Telia brukar fungera bra... när det väl är inkopplat och klart. Detta att få igång det i tid däremot, har bara fungerat en endaste gång under alla mina flyttar.

  SvaraRadera
 2. Jag avskyr att ha med Telia att göra. Det är mycket snack och lite verkstad. De på Kundtjänst är väldigt trevliga men det händer inget!

  SvaraRadera
 3. Telia är hopplösa. Sämre service får man leta efter. :-(

  Jag lider med dig, Gustav. Att vara utan uppkoppling är inte kul!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det börjar funka idag!! Är ju såå onödigt när sånt här också ska strula.. Känns som att ni har nog ändå. Håller tummarna!!

  SvaraRadera
 5. Hej Kattis!

  Jag heter Patricia Elsius och arbetar med sociala medier på Telia. Jag vill först och främst framföra en ursäkt till Gustav. Det gör mig väldigt ledsen att höra att vi sårat och oroat honom och det ber jag innerligt om ursäkt för.

  Kontakta mig gärna via nedanstående länk se ser jag över vad som sker i ärendet.

  http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  Med vänlig hälsning
  Patricia Elsius
  Telia Kundservice

  SvaraRadera
 6. Vi gav upp Telia (Felia) när vi flyttade ner till Småland och de inte på 3 månader hade kunnat leverera det vi faktiskt betalade för.
  Maken vet vad han skulle begära och kräva och fick berätta för dem, i otaliga samtal, vad det var som var fel hos oss. Han borde haft betalt för det gick åt många timmar!
  När maken skrev om detta i sin blogg fick han också ett liknande meddelande i sin blogg som du fått här ovan. Inte hjälpte det.
  Vi gav till slut upp Telia.
  Hoppas det snart löser sig för er!

  SvaraRadera
 7. Men snälla nån så dåligt! Obegränsad surf i 14 dagar ska det vara - eller tills Telia sett till att hans bredband funkar.
  Det var jag som föreslog USB-surf-stickan tidigare. När mitt Teli-bredband strejkade, ordnade Telias support att jag fick hämta ut en surfsticka i närmaste Teliabutik. Detta skulle funka för mig tills Telias tekniker löst felet. Jag använde internet jättemycket och det var aldrig tal om att "ta slut". Hoppas de fixar detta i morgon nu!
  Förstår att internet är viktigt för sonen - kram till honom!
  /Biggan

  SvaraRadera