torsdag 2 augusti 2007

Haspar

Jag funderar allvarligt på att sätta haspar högt på vissa dörrar, men frågan är om ens det hjälper... Minns allt för väl när Gustav tog sig ut på den barnsäkrade balkongen med hjälp av dammsugarslangen! *ryser*



Vi har flyttat stolen, vänt på den, lagt den på rygg, ställt den mitt framför dörren, helt sonika tagit den ut ur rummet, men inget av det hindrar eller stoppar honom. Han är som besatt av att ta sig in på toaletten, undersöka toastolen grundligt, svinga runt toaborsten, dra ut allt papper som finns på rullen, och stå och slå i dörrarna till duschhörnan.




2 kommentarer:

  1. Känns en smula bekant! Större delen av gårdagskvällen ägnades åt att hålla Lilla L. borta från stereoskåpet. Andra dagar är det just toaletten som är den stora hägringen. Vad an denna förtjusning i toaborstar? Inser de små liven HUR äckligt det är - och bara därför envisas?

    Att använda dammsugarslangen för att ta sig ut på balkongen - det var raffinerat. Och otäckt!

    SvaraRadera
  2. Det måste vara våra reaktioner som göra att toaborstarna lockar. Förmodligen så skriker vi alla högt, släpper allt vad vi har för händerna just då och kommer rusande i blixtens hastighet, och så gör vi nog också många roliga grimaser på vägen... Bläää!

    Mycket raffinerat, och smart uträknat, av en som ibland har svårt för att begripa sig på dom mest vardagliga små enkla tingen. Jag tackar min lyckliga stjärna, och ett vaket tidningsbud, för att han klarade sig helskinnad från den bedriften!

    SvaraRadera