måndag 13 maj 2013

Så nära himmelriket som jag kan komma?

Idag är dagen, då jag upptäckte att man kan göra mjukglass här hemmavid! (Idag är också dagen som jag bestämmer mig för att snarast montera, och också använda, det där löpbandet som jag redan har.) Mjukglass, det är något av allt det där bästa som jag faktiskt vet.

7 kommentarer:

  1. Fanns även i en affär nära mig idag.
    Jag var mycket nära att köpa.

    Men Nej....

    Kan bli Ja en annan dag.

    SvaraRadera
  2. Och jag minns när mjukglassen kom till Malå .., oj, oj, vilken sensation.

    Själv föredrar jag kulglass. Vanilj eller jordgubb och eller bådadera.

    SvaraRadera
  3. Det låter underbart gott!! Det ska jag också prova.

    SvaraRadera
  4. Den med vaniljsmaken var jätte god! 5 av 5 i betyg!

    men vi körde bara 15 min i glassmaskinen, blev helt lagomt!

    Tror dessa kommer bli sommarens höjdpunkt! Tänk att göra hemmagjord milkshakes på dessa!!!

    // Kram

    SvaraRadera
  5. Hoppas att reklam är lönsamt för en lågbetald lärare..

    SvaraRadera
  6. Jag som inte bor i Sverige och kan gå och läsa själv undrar: Vill man läsa innehållsförteckningen på dom där?

    Det är ju liksom fördelen med den man köper i kiosken, att man inte kan det...

    SvaraRadera
  7. Turtlan:
    Det blir nog Ja en annan gång. Tro mig! :)
    Elisabet:
    Vanilj och jordgubb är mina favoritsmaker, både som kul- och som mjukglass. Älskar mjukglass, trots att min P avråder från ätande, då han råkat få se hur sådana maskiner ofta kan se ut inuti...
    Ruta Ett:
    Det inte bara låter gott! *slickar mig om munnen*
    Anna:
    Som den är, med kolasås och/eller strössel, till milkshake, våfflor, paj eller bär... Den gör sig nog till det mesta!
    Anonym:
    Vad fint att du reagerar, på ett rent glädjeinlägg, som kostade mig nästan 30 kronor per förpackning. verkligen bryr dig om både mig och min lön. Tack! ;)
    annannan;
    Min P avråder från allt ätande av mjukglass, men då med tanke på hur illa rengjorda sådana maskiner brukar vara, rena bakteriehärdarna, men... Det är ju så rackarns gott!
    Ingredienser
    Klassisk vanilj: Mjölk, grädde, torkad glukossirap, socker 5%, mjölkprotein, emulgeringsmedel (E472b), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), arom (bl.a. vanillin), vaniljextrakt.
    Somrig jordgubb: Mjölk, grädde, torkad glukossirap, socker 5%, mjölkprotein, emulgeringsmedel (E472b), naturlig arom, jordgubbsextrakt, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), arom (bl.a. vanillin), färgämne (karmin).
    Krämig choklad: Mjölk, grädde, torkad glukossirap, socker 6%, kakao 2%, mjölkprotein, emulgeringsmedel (E472b), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), arom (bl.a. vanillin).

    SvaraRadera