När jag extraprisköpte rikliga mängder där på affären, då kändes det som en riktigt bra idé att göra storkok. När jag stod där med vitkål upp till knäna och köttfärssmet över armbågarna, då tyckte jag inte längre det.
Mätt och belåten, med kålpudding kvar till många matlådor och middagar än, då tar jag tillbaka det sista. Det var en god tanke!
Vi pratade idag om att göra kålpudding à la France. Alltså kålpudding med franska ingredienser. Nästan samma smak blir det och det är ju så gott. Förstår att det blev lite jobbigt där en stund.
SvaraRaderaKålpudding är nästan det godaste jag vet ..., i alla fall pv:s ..., med lite sirap i!
SvaraRaderaKålpudding är en av mina favoriträtter tillsammans med rotmos.
SvaraRaderaKålpudding var länge sedan vi gjorde
SvaraRaderaRotmos gjorde vi förra veckan
Man kan ju frysa in färsen också. Och ta fram och göra storkok då och då om man tror man kommer att få spunk om man tar allt på en gång.
SvaraRadera