måndag 8 juli 2013

Om det syltas och saftas?

Här syltas och saftas det inte längre, i någon större utsträckning. Pojkarna föredrar nämligen BOB:s! Drömmer dock om att göra riktigt fint i den där gamla jordkällaren som vi ju faktiskt har. Några andra i hushållet gillar ju vin, svartavinbärsgele, och andra hemkokta och syltade delikatesser, sådant som skulle göra sig gott, där inuti, innerst inne i.

2 kommentarer:

  1. Ha, jag tror att de är lite bortskämda, pojkarna, med en mamma som syltat och saftat en massa :)
    När vi studerade och sparade hårt bakade jag allt bröd själv. Köpebröd åt man hos andra och det kändes riktigt lyxigt.
    Nu är det precis tvärt om. Vi köper allt som oftast bröd och de gånger jag bakar känns det nästan lite lyxigt att äta hembakat bröd...

    SvaraRadera
  2. Har du någon konstruktionsritning till en jordkällare? Ska ju bli odlare tillsammans med dottern och har inte förvaringsutrymme ;)

    SvaraRadera